NAGRADNA IGRA

GOLD LOOX - selfie nagradna igra

Pravila nagradne igre:

1. Objavi selfie s hashtagom #goldloox

2. Sledi @goldloox

3. Zmaga selfie, ki dobi največ like-ov

 

SPLOŠNI POGOJI

S temi pravili in splošnimi pogoji nagradne igre »GOLD LOOX - selfie nagradna igra« so urejena pravila in pogoji sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira Almis d.o.o, Nazorjeva 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra se opravi z namenom podelitve nagrad in promocije izdelkov. Pogoji nagradne igre so objavljeni na blogu spletne strani www.gold-loox.com. Nagrada: Gold Loox komplet mask za ustnice ali Gold Loox kompket mask za pod oči.

Nagradna igra poteka od 27.12.2017 do 7.1.2018

POGOJI IN NAČIN SODELOVANJA

1. člen

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let.

Uslužbenci producenta in pokrovitelja nagradne igre ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z življenjskimi partnerji), uslužbenci vseh podružnic in/ali povezanih družb, povezanih s producentom, oziroma z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsaka takšna prijava bo neveljavna.

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

Za prijavo in sodelovanje v nagradni igri mora udeleženec nagradne igre objaviti lastno fotografijo s hashtagom #goldloox, t.i.  selfie. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec na svojem profilu družabnega omrežja (Instagram) s hash tagom #goldloox objavi svojo fotografijo/selfie.

Vsak udeleženec nagradne igre lahko objavi več fotografij. Vsak udeleženec z objavo fotografije/selfie-ja in s potrditvijo drugih pogojev dovoljuje Almis d.o.o., da fotografijo skupaj s komentarjem uporablja za vse aktivnosti.

2. člen

V izboru lahko sodelujejo vsi udeleženci, ki se do izteka roka za oddajo, torej vključno do 7.1.2018, do 00:00 ure objavijo svojo fotografijo/selfie.

Postopek prijave poteka na naslednji način:

Udeleženec objavi  svojo fotografijo/selfie skomentarjem in hashtagom #goldloox na svojem profilu izbranega družabnega omrežja(Instagram), s čimer se strinja s pravili in pogoji nagradne igre. Izbrana bo fotografija/selfie z največ všečki. Organizator ima pravico iz nagradne igre izločiti katero koli fotografijo, za katero oceni, da vsebuje žaljivo ali neprimerno vsebino, vsebino, ki ne odgovarja na zastavljen poziv, oziroma vsebino, ki krši pravice tretjih oseb, vključno s pravicami intelektualne lastnine tretjih oseb. Udeleženec mora izpolniti tudi druge pogoje, kot so opredeljeni v teh pravilih. Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja igre zbriše svojo fotografijo/selfie iz družabnega omrežja in se stem izloči iz sodelovanjav nagradni igri.

3. člen

Pogoj za sodelovanje je, da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec prebral in se strinja s pravili nagradne igre s tem, ko objavi svojo fotografijo/selfie(s hashtag-om #goldloox).

4. člen

Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

5. člen

Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki oziroma vzroki na strani javnosti. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, da bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih. Organizator bo o vseh spremembah in novostih nagradne igre obveščal udeležence z objavami na spletni strani organizatorja (www.gold-loox.si).

6. člen

Izbira nagrajenca bo 8.1.2017 ob 10:00 uri na sedežu podjetja Almis d.o.o., zmagovalca bomo razglasili na instagram profilu @goldloox.com.


Komentiraj