Kako deluje?

GOLD LOOX je luksuzna kozmetika, ki vsebuje 24k zlato in pomaga ohranjati mladosten videz, vlaži in skrbi za čvrsto kožo in polnejše ustnice.

Kako se znebiti podočnjakov? Skrivnost je v zlatu...

Maska za pod oči, ki vsebuje 24k zlato, pomaga ohranjati mladosten videz, skrbi za čvrsto kožo in jo navlaži. Maska vsebuje tudi rastlinski kolagen, ki pomaga pri zmanjševanju podočnjakov in izenačitvi kožnega tona okoli oči. Absorbira se hitro in je primerna za vse tipe kože. 

Skrivnost delovanja je v kombinaciji kolagena, hialuronske kisline in zlata, ki izboljša prekrvavitev kože in pomaga pri odpiranju por. Poleg tega omogoča absorbiranje naravnih zeliščnih ekstraktov in kolagena v kožo, kar vaši koži da občutek polnosti, mehkobe in navlaženosti.

Kako do (po)polnih ustnic?

Zagotovo ste na spletu že zasledili trenutno med zvezdnicami najpopularnejši lepotni pripomoček za polnejše ustnice, ki opazno poveča vaše ustnice brez vbrizganja polnil, sesanja ali napihovanja. Zlate maske za polne ustnice vsebujejo kombinacijo aktivnih sestavin in rastlinski kolagen, ki v kombinaciji s 24k zlatom poskrbi za še bolj polne ustnice. 

AKTIVNE SESTAVINE:

  • Zlato: zlati delci 24 karatnega zlata, so bogati z minerali ter spodbujajo kožni metabolizem in absorbcijo beljakovin v kožo. 24k zlato daje koži pomlajen videz, gladi linije in gube ter izboljšuje tonus kože. Ob nanosu na kožo, zlato aktivira elektrone v celicah kože in v koži vzpostavi procese celične komunikacije (spodbuja obnovo in rast celic); 
  • Olje grozdnih semen: deluje kot antioksidant, vsebuje vitamin C in E 
  • Peptidi ovesa: delujejo kot antioksidant, povečujejo aktivnost kože, pomagajo pri vlaženju kože, zaviranju staranja kože in zmanjševanju gub.  
  • Vitamin A: pomaga pri vlaženju in glajenju kože.  
  • Hialuronska kislina: vlaži in izboljšuje kožo, preprečuje staranje in oksidacijo kože. Pomaga pri glajenju gub.
  • Koencim Q10: deluje proti staranju in oksidaciji kože.